T.V. Westmaas

Tennisvereniging Westmaas is een van de kleinschalige tennisverenigingen in de Hoeksche Waard. De vereniging is opgericht in de beginjaren 80 van de vorige eeuw en staat bekend als een gezellige club zonder poespas. Jaarlijks organiseren we in augustus het beroemde Open Toernooi, dat door velen, zowel binnen als buiten de vereniging, zeer gewaardeerd wordt. In de winterperiode, als er één baan bespeelbaar is, wordt er regelmatig een PubQuiz of een Catanavond gehouden. Eveneens in de winterperiode kan er op donderdagavond worden gekalverjast.

Gedurende het tennisseizoen organiseren we, naast het Open Toernooi, ook een openingstoernooi, clubkampioenschappen, en een Aardbeien- of Beaujolaistoernooi. Voor de eigen leden is een laddercompetitie ingericht (KNLTB-Match). Voor niet-leden bestaat de mogelijkheid om via Meet&Play een baan te huren. Instructies zijn te vinden op de website.

De vereniging heeft drie banen, twee met gravel als ondergrond en één smashcourtbaan. Sinds oktober 2022 worden de banen verlicht met LEDlampen. Het clubhuis bestaat uit een ruime, gezellige kantine met een functioneel ingerichte keuken. Er zijn kleedkamers en douches voor dames en heren. Naast het clubhuis ligt de oefenkooi. Voor het clubhuis is een (deels overdekt) terras, waaarvandaan de tenniswedstrijden gevolgd kunnen worden.

De vereniging kent een aantal commissies. Op de website zijn de commissies en de namen van de commissieleden en bestuursleden te vinden. Ook kunt u op de website vragen om meer informatie.

Ook kunt u contact opnemen met de vereniging via [email protected] 

 

Privacyverklaring(280518).docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 573 658

Adres

Munnikendijk 14a
3273 LE Westmaas

KVK-nummer

23045938